CSIKOS LEKVÁROK - Gasztobloggerek versenyre fel!



Kedves Gasztroblogger!



Szeretnék díjazni konyhai kreativitásodat! Egy igazán édes receptversenyre invitálunk Téged!
A Kocsis Manufaktúra Kft. egyedülálló CSIKOS lekvárcsaládból (http://www.csikoslekvar.hu/) kapsz egy üveggel teljesen ingyenesen egészen az ajtódig szállítva!Ezek a prémium minőségű termékek csak válogatott, ellenőrzött alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek kizárólag gyümölcscukrot tartalmaznak, de ezek mellett folyamatosan bővül cukormentes lekvárokkal is a termékpaletta.



Mit kell tenned mindezért?
HÁROM APRÓSÁGOT KÉRÜNK:
  1. Írj a Boldog Kukta Facebook oldalára vagy a boldogkukta@citromail.hu emailcímre egy válaszlevelet pontos szállítási címeddel együtt! De siess, mert gyorsan elkapkodják a különleges lekvárokat!
  2. Ragadj fakanalat, főzz, süss, fagyassz valami eddig még nem látott finomságot és tedd közzé a blogodon, majd oszd meg a recepted linkjét a saját és a CSIKOS Facebook oldalán.
  3. Végül a nyertes ellátogat a Balatonfői Yacht Clubba (http://www.bfyc.hu/hotel/gasztronomia/) átvenni nyereményét a CSIKOS lekvárok és a FAHÉJ magazin közös rendezvényén június 8-án tartandó gasztrohétvégéjén.



A három hétig tartó megmérettetés három igazán különleges lekvárra alapszik és minden hétre 7-7 blogger jelentkezését várjuk:



  1. Hét 2013. május 13 – 19. CSIKOS Erdei gyümölcs lekvár , friss bazsalikommal http://www.csikoslekvar.hu/index.php?menu=webshop&id=7
  2.  Hét 2013. május 20 – 26. CSIKOS MMM-Meggylekvár Marcipánnal és Mandulával http://www.csikoslekvar.hu/index.php?menu=webshop&id=5
  3. Hét 2013. május 27 – június 2. CSIKOS Paradicsom chutney rozmaringgal és körömvirággalParadicsom chutney rozmaringgal és körömvirággal



MÉG NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ:

A Kocsis Manufaktúra Kft. elküldi Neked a hét lekvárját ingyen és bérmentve! Így neked csak az új recept kifőzése a feladatod!



Recepjeidet minden versenyhét végéig, vagyis szerda éjfélig kell eljuttatnod a fenti címre.



A recepteket a Balatonfői Yacht Club mesterszakácsa, egyben a CSIKOS lekvárok szülőatyja, Kocsis Bálint, a Fahéj magazin főszerkesztője, Csigó Zita bírálja el a versenyhetet követő péntekig.
Eredményhirdetés minden pénteken a www.boldogkukta.blogspot.com oldalon!



Növeld nyerési esélyeidet! Tedd közzé a CSIKOS Facebook oldalán receptedet és buzdítsd szavazásra ismerőseidet, barátaidat, mert az adott héten a legtöbb lájkot kapott recept készítője nyer még egy üveggel a hét lekvárjából, sőt a FB oldalon az adott heti szavazók között is kisorsolunk egy üveggel!
Beszéljünk a legizgalmasabb részről: A NYEREMÉNY



A zsűri által kiválasztott három győztes egy különleges lekvárválogatást vehet át a Balatonfői Yacht Clubban a napfényes Balaton partján..Továbbá egy különleges, degusztációs menüsorra látja vendégül Kocsis Bálint.



Továbbá a receptje felkerül a CSIKOS lekvárok weboldalára.



Főzésre fel! Várjuk igazán különleges receptjeiteket!



Baráti üdvözlettel



Kocsis Bálint, CSIKOS lekvárok megálmodója és Tóth-Nacsa Ági, Boldog Kukta blog szerzője

Népszerű bejegyzések